A place to talk about CG particles...
login.php?sid=e925af11269ede542ed87a4ccf79d890 profile.php?mode=register&sid=e925af11269ede542ed87a4ccf79d890 faq.php?sid=e925af11269ede542ed87a4ccf79d890 memberlist.php?sid=e925af11269ede542ed87a4ccf79d890 search.php?sid=e925af11269ede542ed87a4ccf79d890 index.php?sid=e925af11269ede542ed87a4ccf79d890

Orbaz Technologies Forum Index » Particle Flow Tools: Box#3 » Box3 presets location
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
Box3 presets location
PostPosted: Tue Oct 01, 2013 6:16 am Reply with quote
DeKoVV
Joined: 04 Apr 2005
Posts: 59
Location: Vilnius




How to find data presets location (from maxscript)?

Or it's only option to find settings .ini file and then read from there?

_________________
D.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
PostPosted: Mon Oct 07, 2013 9:41 pm Reply with quote
PsychoSilence
Joined: 25 Sep 2005
Posts: 1507
Location: New Orleans




i would check the INI for the location and use that path.
my bet is that it is the C:\Users\YourUser\AppData\Local\Autodesk\3dsMax\2014 - 64bit\ENU\plugcfg_ln\ParticleFlowDataPresets

or which ever max you are running.

_________________
www.3Delicious.com || Don┤t mess with Reindeer Flotilla!
View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number
Box3 presets location
Orbaz Technologies Forum Index » Particle Flow Tools: Box#3
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  Reply to topic  


Copyrightę 2004-2005 Orbaz Technologies, Inc. All rights reserved.
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
phpBB Style by Vjacheslav Trushkin